Aliens and Ghosts

Posjetio raj četiri puta, pa nacrtao preciznu kartu

Posjetio raj četiri puta, pa nacrtao preciznu kartu

Sibusiso Mthembu ima 64 godine i tvrdi da je imao priliku četiri puta posjetiti raj. A kako bi ljudima bolje pokazao što ih čeka nakon smrti, odlučio je nacrtati i kartu.

Ovaj čovjek iz Južnoafričke Republike hvali se da je prvi put posjetio raj 1998. godine, kad je po njega došao anđeo Gabrijel. Ovaj posjet nije bio posve neočekivan, kaže, jer je Gabrijel po njega došao i 1993., no tada mu je samo rekao da ga trebaju u raju.

U svojem drugom putovanju Sibusiso je čak upoznao i Boga, za kojeg kaže da izgleda kao da je u dvadesetim godinama, isto kao i svi na nebu. Za Boga je rekao da je sivkaste boje, dok je Isus posve bijel.

U svojim nebeskim pustolovinama navodno je zapazio da postoji 11 nebesa i posjetio je svako od njih. Bog obitava na planetu Jadalemu, kojim prevladavaju vatra i led.

Prema njegovim riječima, Isus živi u petom nebu u gradu Sharomyju, a nacrtao je i kartu raja kako bi svoje spoznaje podijelio sa svima željnima znanja.

Sebe smatra prorokom kojem je pružena jedinstvena prilika da zaviri u zagrobni život u punoj svijesti te upozna velike ličnosti, poput Mojsija, Abela, pa čak i samog Boga.

Nada se da će kartu, koju crta već godinama, uskoro moći i tiskati, te podijeliti svima zainteresiranima kako bi se imali čemu radovati i mogli što bolje snaći čim stignu u raj. 
 

No comments:

Post a Comment