Aliens and Ghosts

Čudo ili slučajnost?'Anđeo mi je spasio dijete pri porodu'

'Anđeo mi je spasio dijete pri porodu'

Sasvim neplanirano, 31-godišnja Dee Lazarou počela je rađati pod tušem, te je svoju bebu rodila na podu kupaonice uz pomoć supruga i telefonske pomoći doktora.

Iako je bila spremna za bolnički porod i najveća noćna mora joj je bilo roditi u kući, bez pomoći doktora, priznaje da je nije bilo toliko strah koliko je očekivala jer je znala da dijete ima svog anđela čuvara.

Naime, kada je bila 12 tjedana trudna, otišla je na ultrazvuk, a na slici koju je dobila primijetila je anđeosko lice koje gleda njezinog sin Lea. To je shvatila kao poruku odozgo i tvrdi da joj je značajno pomoglo u nošenju sa stresnom situacijom.

Za vrijeme poroda, otac je primijetio da je dječaku pupčana vrpca omotana oko vrata, no i s tom su se situacijom hrabro uhvatili u koštac i uspješno porodili mališana.

Ubrzo nakon poroda stigla je i hitna pomoć pa su majka i prinova dobili potrebnu liječničku skrb i nemaju nikakvih posljedica poroda kod kuće.

Gospođa Lazarou priča: 'Kada smo vidjeli lice na slici s ultrazvuka, ostali smo zapanjeni, ali sada znam da je sve imalo svoj razlog. Anđeo je pazio na Lea i pobrinuo se da porod prođe sigurno. Lice je svima nama bilo velika utjeha. Sliku sam sačuvala i jedva čekam da Leo bude malo stariji kako bih mu mogla ispričati priču o njegovom nevjerojatnom rođenju', prenosi Daily Mail.

S obzirom da je 'anđeosko lice' sa slike mrlja za koju bi netko drugi pomislio da je... mrlja, ovo se svakako ubraja u priče koje ne svjedoče nužno o postojanju anđela, ali svakako potvrđuju teoriju da vjera tj. ljudski um imaju veliku moć.

Naravno, ostavljamo prostora i mogućnosti da se radi o pravom anđelu koji voli privilegiranu djecu čijim je roditeljima ultrazvuk, telefonska pomoć liječnika, hitna pomoć i rađanje u bolnici samorazumljiva stvar, dok za novorođenčad u puno težim uvjetima baš ne mari.

Ipak, nekako nam je draža teorija da se radi o još posve neistraženoj strani ljudskog uma koji može davati snagu i hrabrost te posve ovladati stvarnošću.

Source:http://hot.net.hr/planet-x/ukazanja/andjeo-mi-je-spasio-dijete-pri-porodu

No comments:

Post a Comment